30 Kasım 2010 Salı

Visual Basic 2008 Express Edition

Microsoft Visual Basic 2005 - 2008 Express Edition


Tanıtım:
Geliştiriciler Visual Studio 2005 Standart Edition ile Visual Basic, C#, C++ ve J# dillerini kullanarak iş uygulamaları üretebilir, tutarlı ve standartlara uygun bir geliştirme ortamında Web servislerini ve uzaktaki verilere erişim için bütünleşik tasarım araçlarını kullanarak Windows uygulamaları, Web uygulamaları, mobil uygulamalar ve istemci/sunucu uygulamaları geliştirebilirler. Standart Edition, basit ama güçlü bir giriş seviyesi profesyonel geliştirme ortamını sunarken Express Editions yeni başlayan geliştiricilere ve programcılıkla hobi amaçlı ilgilenenlere yönelik araçları içermektedir.
Uygulama geliştiricilere yeni nesil bir uygulama geliştirme ortamı sunmak üzere Whidbey kod adıyla geliştirilen Visual Studio 2005 de 7 Kasım tarihinde kullanıcılarla buluştu. .NET Framework’ün son sürümüne (Version 2) dayanan VS 2005, yazılım geliştirme süreçlerinde karşılaştığınız güçlükleri aşmanızı sağlayacak yeni araçlar içeriyor. VS 2005 bireysel geliştiricilerden büyük yazılım geliştirme ekiplerine pek çok fayda sağlayan özelliklerle geliyor:

VS 2005, yazılım geliştiricilerin daha yoğun değil daha akıllı çalışabilmesini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Yazılım ekipleri içindeki iletişim verimliliği ön planda tutuldu. Yeni geliştirme becerilerini daha hızlı öğrenmeniz hedeflendi . Şirketinizin veya yazılım geliştirdiğiniz müşterilerinizin verimliliğini artıracak ve sorunlarını aşmalarını sağlayacak çözümlerin en hızlı ve en etkili biçimde üretebileceğiniz bir uygulama geliştirme ortamı oluşturuldu.

Sistem Gereksinimleri
  • Windows XP SP2 ve üstü


  • .NET Framework 2.0



  • Programı indir - Download


    Visual Basic Runtime 6
    Visual Basic 6.0 ile yapilan bazi programlarin Windows isletim sisteminde çalismasi için bazi dosyalara ihtiyaci vardir. Bu program iste bu programlarin çalismasi için gerekli olan dosyalari içerir.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder